• Bewustzijns Coaching

    Als Bewustzijns Coach support ik jou met passie om magie te creëren in jou leven. Als jou spreekwoordelijke spiegelbeeld, stel ik je vragen, waarop jij reflecteert wat waar is voor jou. Vanuit die eindeloze put eigen wijsheid kies jij de stappen die je gaat zetten. En zo kom je steeds dichter bij het leven wat je altijd droomde.

    “You are never given a dream without also being given the power to make it true. You may have to work for it, however.” – Richard Blach

We willen allemaal graag groeien in ons leven. En stiekem hebben we allemaal best wel goede antwoorden op de vragen die ons bezig houden. Soms is het echter moeilijk om die antwoorden eruit te laten komen. Een coach help jou, door middel van krachtige vragen, je antwoorden te vinden én ze te gaan gebruiken.

Consciousness Coaching, de methode waarmee ik werk, houd zich precies daar mee bezig. Het zet jou in je kracht om heldere en krachtige stappen te zetten in de richting van jou doelen. En helpt je om met al je lichamen, zowel je physieke als je mentale, je emotionele en spirituele lichaam te bewegen in de richting die je kiest.

Om te kiezen waar jij heen wil, is het handig om eerst te weten waar je staat. Jou bewustzijn kijkt, ziet, ervaart. Het ervaart zijn omgeving, jouw gedachten en emoties, je patronen, enz. maar het is er geen deel van.

Dat bewustzijn, dat is je ware essentie. Met Consciousness Coaching krijg je tools en handvaten aangereikt waarmee je kunt leren te leven in dit gewaarzijn. De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos. Wat zou het bijvoorbeeld voor je betekenen wanneer je niet meer leeft als een reactie op het gevoel of de gedachte die je toevallig op dat moment ervaart, maar kunt leren creëeren vrij van je verleden?

Weten hoe het gesteld is met jou bewustzijn? Test hier jouw Bewustzijns Qoutient Test en ontvang direct 7 tips waarmee je thuis al mee aan de slag kunt

In wekelijkse sessies word je gecoacht op jouw Doelen. Elke week werk ik met een deelnemer door het protocol heen, en jij werkt dan voor jezelf met de vragen die worden gesteld. Loop je even vast of heb je hulp nodig dan ben ik er om je te ondersteunen. Daarnaast zal er elke week een Gewaarzijns-Creatie worden aangeboden die jou help met meer Bewustzijn vooruit te gaan.

Schrijf je nu in en:

  • Investeer in het leven van jou dromen.
  • Raak geïnspireerd door elkaars proces.
  • Verbind met de kracht die je vanbinnen al hebt.

In Januari gaat de nieuwe ronde van start. We beginnen dan met een openingssessie waarin jij de te behalen doelen kiest en vastlegt, die sessie word gevolgd door 6 sessies coaching. Daarna is er een gratis 8e sessie om te erkennen hoever jij bent gekomen, en om je successen met elkaar te vieren.

De kosten voor een ronde van 8 weken zijn €210,-
Dat zijn 7 sessies van €30,- en een gratis Completeringsviering

Meld je nu aan met een bericht!

Click here to add your own text